CBA Prima 5


 

2010. szeptember 23-án tettük le a  CBA Príma Áruházunk alapkövét a Szegedi Ipari Logisztikai Központban.

Nyolc hónap alatt az ország egyik legnagyobb CBA Príma Áruházát építettük fel, így több mint száz új munkahellyel bővítettük Szeged városának foglalkoztatottságát.

A Szegedről kivezető 5-ös főút mentén épült áruház eladótere 4000 négyzetméteres, a gépjárművel érkező vásárlóink kényelmes vásárlásához 176 parkolóhelyet alakítottunk ki, az áruház környezetét parkosítással tettük még vásárlóbarátabbá .

A gépjárművel nem rendelkező vásárlóink a Mars térről induló 79 jelzésű autóbusszal közelíthetik meg áruházunkat. Az áruház előtt kialakított, a mai kor igényeinek megfelelő buszmegállóban a várakozás pillanatai is gyorsan elillannak.

Vásárlóink közel 15.000 fajta termékből vásárolhatnak, melyek elsősorban magyar beszállítók magyar termékei, ilyenek például, a friss hazai tőkehúsok, melyeket szakembereink bontanak, szeletelnek, védőgázzal csomagolnak, fűszereznek, de kiemelt helyen kezeljük a reform és diabetikus élelmiszereket valamint láncunk  „Mert Magyar termék” kínálatát.

Óriási friss zöldség- és gyümölcskínálatunk egyedülálló, mely választékát igyekszünk frissíteni, a vevői igényekhez alakítani.

A pékségünkben is elsősorban a vásárlók kéréseit, igényeit tartjuk szem előtt, választékunkat rendszeresen bővítjük. Kiemeljük 20 féle házi jellegű kenyerünket választékunkból , Kárpát, Nemzetünk kenyerét , kovászos és teljes kiőrlésű lisztből sütött péksüteményeinket.

Az áruház étterme a legkorszerűbb konyhai technológiával rendelkezik, így vendégeinket gyorsan, friss készétellel tudjuk kiszolgálni, kínálatában frissen sültek ,  friss saláták, valamint tea és kávé különlegességeinket is helyet kaptak.

A maga nemében egyedülálló az áruházunk abban is, hogy a vásárlók ötcsillagos kiszolgálásán túl működési engedéllyel rendelkező viszonteladóknak Cash&Carry áruházként állunk rendelkezésére külön pénztárakkal.

Áruházunkban igyekszünk minden lehetséges fizetőeszköz elfogadását biztosítani, így az euróval történő fizetés is megoldott, az árfolyamot minden nap frissítjük. Vásárlási utalvánnyal is fizethetnek vásárlóink, valamint elektronikus kártya elfogadóhelyként is bővítettük szolgáltatásaink körét. Az áruházban elfogadható utalványokról, valamint elektronikus kártyákról bővebben a „Szolgáltatások” menüpont alatt tájékozódhat.

Hírek

Prev Next
Ünnepi nyitva tartás

Ünnepi nyitva tartás

     Kedves Vásárlóink!

        Tájékoztatjuk Önöket Áruházunk ünnepi nyitvatartásról!

     

 

Bővebben

Tájékoztatás

Tájékoztatás

 Kedves Vásárlóink!

              A mindenki által ismert aktuális járványhelyzettel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adjuk.
 

 

Éttermünk 2020.03.27-től határozatlan ideig zárva!

 

Kedves Vásárlóink!

 

A kormány 71/2020. (III.27.) rendelete értelmében

Vendéglátó egységünkben - az ott foglalkoztatottak kivételével tartózkodni Tilos!

Ezen rendelet alapján, sajnos cukrászdánkat bezárjuk 2020.március 28.-tól - 2020. április 11.-ig

 

A kormány 71/2020. (III.27.) rendelete értelmében élelmiszerüzletünkbe

9:00 óra és 12:00 óra közötti időszakban csak 65 év feletti személy tartozkodhat!

Ezen rendelet 2020.március 28. napján lép hatályba és 2020. április 11-én hatályát veszti.

 

Kérjük ezen intézkedések betartását!

Köszönettel:

 

Megértésüket Köszönjük: Szeged Nova Áruház

      

 

 

Bővebben

 
   

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie-kat) használunk a jobb működés érdekében. További információkért kattintson ide!