Csemege osztályunk széles választékban kínál saját gyártású húskészítményeket, házias termékeket, hidegkonyhai árukat, nemzetközi gyártók által elismert, minőségi sonkákat, sajtokat. Grillsütőnkben frissen készítjük el fűszerezett húsainkat, illetve folyamatosan forró kacsa-, liba- és sertés tepertővel kedveskedünk vásárlóinknak.
Pékségünk minden nap reggeltől estig saját készítésű, a kemencéből közvetlenül a polcokra kerülő, illatozó pékáruval várja Önöket. A kosarába mintegy 40 féle kenyér és 90 féle péksütemény közül válogathat.
Zöldség-gyümölcs osztályunkra a friss árukat a szegedi, illetve a budapesti piacról szállítják hetente több alkalommal is munkatársaink, valamint számos hazai termelő kínálja napérlelte zamatos gyümölcsét, jóizű zöldségét vásárlóink részére. A közel 300 féle termék ízléses és tágas kihelyezése szemet gyönyörködtető látványban részesíti az arra járókat.
Halpultunkból a világ minden pontjáról, a kifogást követően azonnal, repülővel vagy teherautóval érkező kagyló, rák, homár és különféle tengeri halak nagy választéka vásárolható meg, a hét minden napján. Szakképzett munkatársaink a fogyasztók igényeinek megfelelően feldolgozva csomagolják a kiválasztott terméket. A tengeri élőlények mellett szegedi édesvízi halak is megtalálhatóak.
Húsüzemünk kizárólag hazai vágóhidakról, vágás után közvetlenül, naponta frissen beszállított alapanyagból dolgozik. Hentes szakembereink az átvett árut feldolgozás – bontás, szeletelés, előkészítés – után helyezik ki a hűtőpultokba. A hús egyes részei a gyártó üzembe kerülnek, ahol hagyományos technológiával, hazai ízlés szerint fűszerezve készülnek el saját gyártású húskészítményeink.
Vinotéka választékunkba az évente megrendezésre kerülő CBA Országos Borversenyen, szakértő borászok által kiválasztott termelők borai kerülnek. A 100 termelő közel 1000 fajta borát mutatjuk meg Borpiacunkon, magyarországi tájegységek szerint, Villánytól Egerig, Szekszárdtól Etyek-Budáig, Balatontól Tokaj-Hegyaljáig.
Prosciutto, pármai sonka, bazsalikom, mozzarella, parmezán sajt, vékony tészta – az igazi olasz pizzának nincs párja. Pizzériánkban pizzasütő mestereink eredeti olasz recept alapján, kemencében készítik el a többféle különleges pizzát.
Éttermi udvarunk választékát többféle fogyasztói igény mentén alakítottuk ki. A' la carte éttermünkben folyamatosan megújuló étlapunkról választva kiváló alapanyagokból készült ételeket fogyaszthatnak vendégeink kellemes, prémium környezetben.
Ételeink elkészítésénél különös figyelmet fordítunk a bevizsgált alapanyagokra, kitűnő minőségre! Friss zöldségeket, mélytengeri halakat, a fűszerezett marhahúsokat olajfák lombjai alatt készítjük és szolgáljuk fel. Az áruházban vásárolt halakat akár a helyszínen grillezzük Ön és barátai szeme láttára.
Cukrászdánkban régi ízeket öltöztettünk új köntösbe. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak a hagyományos és különleges sütemények, torták és eredeti olasz receptúra szerint készült mennyei fagylaltok. Kincses szigetünkre tévedt utazóink élményeit számos kehely különlegességgel tesszük teljessé.
Ha üzleti megbeszélése van, tanulni akar, át akarja futni az e-mailjeit, vagy egyszerűen csak hátradőlne egy puha fotelban egy forró kávéval a kezében. Az igényes kávékultúrát képviselő Illy, igazi olasz kávék élvezetét varázsolja a betérő vendégek asztalára.
Újszeged: ennek a területnek fél évezredes neve van: Nagy-Királica. Dugonics Andrástól tudjuk, hogy a magyarok a mai Újszegedet Királyi térnek, a szerbek Királicának nevezték. Izabella királynénak volt a birtoka, 1796-ban lett mezőváros, 1880. június 5-én csatolták Szegedhez. Régi nevéhez méltóan, fákkal és virágokkal övezett, pazar környezetben várja Önt a Szeged Nova.